Notes+ : Svi podaci na jednom mestu

Notes+ je pametna aplikacija za efikasno čuvanje informacija i podataka tokom posla ili svakodnevnog života na jednom mestu. To je pametni poslovni rokovnik čiji je zadatak da uštedi vreme i poveća produktivnost korisniku.

Aplikacija Notes+

Notes+ je pametna aplikacija za efikasno čuvanje informacija i podataka tokom posla ili svakodnevnog života na jednom mestu. To je pametni poslovni rokovnik čiji je zadatak da uštedi vreme i poveća produktivnost korisniku.

Svaka beleška u rokovniku može sadržati tekst, slike, video i audio zapise. Unos informacija u belešku je brz, fleksibilan i lak za upotrebu (sa nekoliko klikova). Za svaku vrstu podataka koja se želi ubaciti u belešku postoji namensko dugme na traci sa alatkama na dnu ekrana.

Beleške su u listi beležaka organizovane po nedeljama (broj nedelje u godini + datumi za tu nedelju), tako da se lako mogu pratiti.

Brzo i moćno pretraživanje može se izvršiti unošenjem karaktera ili reči u polje za pretragu i pritiskom na dugme Pronađi. Napraviće se nova lista beleški sa kojima možete nastaviti dalje raditi.

Beleška se može lako deliti (share), potrebno je prvo selektovati (pritiskajući je duže da bi bila izabrana) i na donjoj traci sa alatkama odabrati opciju deljenja. Najveća upotreba biće deljenje putem e-pošte, gde će svi podaci koji su napravljeni u jednoj belešci biti uključeni u email (slike, video zapisi, audio kao prilozi, tekst u telu maila) i svi ti podaci mogu se poslati u nekoliko klikova.

Audio plejer u aplikaciji koristiće se za reprodukciju snimaka koje se naprave u aplikaciji Notes +. Audio snimak se može pauzirati, premotati na početak, skočiti do željenog vremena preko trake za traženje.

Notes+ se može najbolje koristiti u oblastima inženjeringa (građevinarstvo i sve podoblasti u okviru njega), nekretnina, turizma itd., gde radnici tokom radnog procesa posećuju različita mesta i sa svih njih treba da sačuvaju različite informacije (slike, video zapise, da napišu neki tekst, da snime audio o njihovom mišljenju o toj lokaciji, zabele neki sastanak itd.) i smeste ih na jednom mestu na telefonu. Imajući sve te informacije na jednom mestu, lako se mogu pronaći, uštedeće se vreme i poboljšati produktivnost. Takođe, velika pomoć pri obavljanju poslovnih aktivnosti je i funkcija deljenja pri kojoj se svi podaci lako i brzo mogu poslati na sopstveni e-mail korisnika ili e-mail kolega sa samo nekoliko klikova.

Takođe, Notes+ se može koristiti u svakodnevnom životu kao dnevnik.

Primeri prikaza ekrana pri koriščenju aplikacije