USLUGE

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Mi događaje držimo u malom prstu! Iza nas su stotine uspešno realizovanih događaja različitog tipa, od korporativnih proslava, preko famili day-a i team building-a, do koncerata i programa u tržnim centrima.

KOMPANIJSKI DOGAĐAJI

Za vas mozemo da organizujemo kompanijski događaj kakav želite. Da li obeležavate godišnjicu vaše kompanije ili otvarate novi pogon, ne brinite, prepustite se nama. Imamo iskustva sa različitim kompanijiskim događajima.

KONFERENCIJE

Odlučili ste da okupite stručnu javnost i poslovne partnere kako biste im predstavili najnovije informacije iz oblasti vašeg poslovanja? Konferencija je idealna prilika za to. Prepustite nam izbor lokacije, pozivanje učesnika, brending i kompletnu organizaciju. 

girls-holding-mala

FAMILY DAY

Sigurno znate kakvu ulogu ima porodica u životu svakog od vaših zaposlenih. Povećajte njihovu produktivnost i motivaciju na poslu, tako što ćete im prirediti dan za pamćenje.  Budite sigurni da će efekti „Porodičnog dana“ biti dugoročni, što će se pozitivno odraziti na vaše poslovanje.

TEAM BUILDING

Zaposleni su ono najvrednije što imate. Dozvolite nam da vam pomognemo da im pružite dan za pamćenje posle koga će radna atmosfera biti čisto zadovoljstvo. Osmislićemo aktivnosti koje će osvežiti radne dane prepune obaveza, poboljšati komunikaciju i povećati motivaciju za rad.

ORGANIZACIJA DEČIJIH PROGRAMA

Bavimo se organizacijom programa za decu svih uzrasta kroz muzičko-scenske programe, kreativne i edukativne radionice. Sarađujemo sa najpoznatijim umetnicima za decu.

ORGANIZACIJA MUZIČKO-SCENSKIH NASTUPA

U okviru naše delatnosti, bavimo se organizacijom koncerata i muzičko scenskih nastupa. Organizovali smo nastupe na otvorenom i zatvorenom prostoru.

ORGANIZACIJA PROGRAMA U TRŽNIM CENTRIMA

Ako želite program u kojima će uživati vaši kupci, onda su zabavno-edukativni programi pravi izbori. Već dugi niz godina sarađujemo sa velikim tržnim centrima u našoj zemlji koji svojim kupcima žele da obezbede najbolju kupovinu i najbolju atmosferu dok kupuju.